قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

وب سایت سرآشپز پاپیون: قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان می‌باشد که در حال حاضر کمتر پخت می‌شود.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط رنده شده برای داخل کوفته ۱ عدد
  • پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
  • آب ۵ پیمانه
  • رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آرد نخودچی ۱ پیمانه
  • گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی ۱۳۰ گرم

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

 


بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو قاشق ,خوری ,نخودچی ,اصفهان ,سنتی ,قرمزه ,پیاز متوسط ,سنتی اصفهان ,غذای سنتی ,نخودچی؛ غذای ,قرمزه نخودچی؛ منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تیک تاک کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سلام انلاین دانلود آهنگ و فیلم , سریال سایت رسمی فرشاد حاجیوند پرسش مهر 20 روان هنر مرکز موسیقی استانداردسازی مراکز داده مصنوعات چوبی